• Купи смарт часовник от селекцията модели на

...
     • Купи смарт часовник от селекцията модели на
Коментари Харесай

Вземи смарт часовник с мобилен план и отстъпка от А1

     • Купи смарт часовник от селекцията модели на Samsung и Huawei

     • Вземи в брой с Unlimited проект и отстъпка от А1 от 100 лева

     • Избирай сред разнообразни цветове и каишки на Samsung Galaxy Watch6 и Huawei Watch GT 4

А1 предлага селекция смарт часовници от известните марки Samsung и Huawei на промоционални цени в брой с мобилен тарифен проект Unlimited до края на април. Сред предложенията са Samsung Galaxy Watch6 серията и Huawei Watch GT 4 серията в разнообразни размери и цветове. 

За феновете на Samsung смарт устройства част от предложенията са:

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm LTE Silver е съвършен избор за всеки, който се нуждае от смарт часовник с по-голям екран и по-тънка рамка. Устройството е снабдено с 30% по-голям екран и 15% по-тънка рамка, което дава опция за по-лесно и прелестно потребление на екрана при допиране, плъзгане и гледане на изображения. Стъклото от сапфирен кристал, с което разполага екранът, е още една от мощните характерности на часовника. Той разполага с качествено покритие с високи рейтинги и документи за отбрана, което го прави подобаващ и за рискови прекарвания и спорт.

До края на месеца Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm LTE Silver е разполагаем с отстъпка от 100 лв. за 679,99 лв. в брой с мобилен проект Unlimited S от А1. 

По-малкият по мярка модел този месец също е част от селекцията на А1 и се предлага на налична промоционална цена от 529,99 лв. в брой с проект Unlimited. Смарт часовникът е с усъвършенствания в екрана по отношение на предходните модели на марката, осигурявайки по-голям екран и тънка рамка, както и още по-тънък корпус. Сред някои от впечатляващите функционалности на този модел е стъклото от сапфирен кристал, по-бърз процесор и детайлна информация за следене на съня и здравните индикатори. 

За феновете на Huawei смарт устройства част от селекцията е 

е моделът, който този месец също може да бъде закупен с отстъпка от 100 лева и с Unlimited проект от А1. Той разполага със моден корпус от неръждаема стомана и поддържа живот на батерията до 2 седмици. Освен всички функционалности, даващи опция за следене на здравните индикатори, смарт часовникът е екипиран и с AI Running Plan, който оказва помощ на потребителя да персонализира преживяването при подготовка. С подобренията при следенето на маршрута, този образован логаритъм покачва точността на сигналите с 30% и без значение дали тича или се разхожда, неговият притежател може да следи пътя по-точно от всеки път. Умният часовник може да бъде закупен от А1 с проект Unlimited S против 399,99 лв. в брой.

Huawei Watch GT4 41mm Light Gold е друга версия на този модел от Huawei, който предлага на дамите панел, който прилича златен пръстен и нежна каишка от неръждаема стомана. Моделът е с по-малък и грациозен корпус и прилича украшение, само че в това време обезпечава издръжливост и улеснение. Този месец цената на смарт часовника е 499,99 лв. в брой с проект Unlimited S от А1. 

През целия месец април селекцията от смарт часовници на Huawei и Samsung ще бъде налична за закупуване както в магазините на А1, по този начин и на A1.bg. Сред предложенията има богат избор от размери на корпуса, както и цветове и материали на каишката, тъй че всеки фен на смарт джаджи да открие своя модел. Офертата е годна до привършване на наличностите.  

(платено съобщение)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР